Προτεινόμενο προϊόν

ΠAΡAΓΩΓΗ KAI EΡΓOΣTAΣIA

Ποιοτικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες
Δραστηριότητα κατασκευής Masterplast

Masterplast Plc. σήμερα πρακτικές παραγωγής των δραστηριοτήτων σε 3 χώρες. Μέσω των θυγατρικών της η ομάδα εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία των δομικών υλικών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου ποιότητας.


Το εργοστάσιο στην Kal

 

 

 

Το εργοστάσιο στην Kal, Heves κομητείας που άρχισε να λειτουργεί το 2004, ξεχωρίζει από τα κέντρα παραγωγής του ομίλου της εταιρείας. Masterfoam Ltd. και Masterprofil Ltd. ασχολείται με την παραγωγή των στρωμάτων μόνωσης αφρού και ξηρών προφίλ κατασκευών.

 

 

 

 


Η εταιρεία άνοιξε εργοστάσιο του EPS σε Szabadka

 

 

 

Masterplast Plc. έχει δυναμικότητα παραγωγής πέρα από τα σύνορα, καθώς και. Η εταιρεία άνοιξε εργοστάσιο του EPS σε Szabadka το 2008. Masterplast YU d.o.o. κατασκευάζει πολυστυρόλιο.

 

 

 


Masterplast Romania s.r.l. παράγει συγκολλητικό υλικό στο Sepsiszentgyörgy.

 

 

 

Masterplast Romania s.r.l. παράγει συγκολλητικό υλικό στο Sepsiszentgyörgy.

 

 

 

 

 


 το εργοστάσιο παραγωγής μονωτικών φύλλων θα αρχίσει να λειτουργεί φέτος σε Sepsiszentgyörgy

 

 

Ο Όμιλος με την ουγγρική ρίζες, η οποία έχει πλέον μια σημαντική θέση στην αγορά της περιοχής έχει ξεκινήσει μια σημαντική ανάπτυξη της ικανότητας παραγωγής του. Σύμφωνα με τα σχέδια το εργοστάσιο παραγωγής μονωτικών φύλλων θα αρχίσει να λειτουργεί φέτος σε Sepsiszentgyörgy, Ρουμανία.

 

 

 


Masterplast Ukraina TOB.

 

 

 

 

Το επόμενο έτος η παραγωγή φύλλο πολυστερίνης θα ξεκινήσει σε Lemberg, από την Ουκρανία Masterplast Ukraina TOB.

 

 

 

 


Η ικανότητα παραγωγής αύξηση των επενδύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ασφαλή MASTERPLAST Plc να είναι σε θέση να διατηρήσει και να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην αγορά δομικών υλικών της περιοχής με την ποιότητα και τη ζήτηση προσφοράς του προϊόντος.