Προτεινόμενο προϊόν

Σύστημα παθητικής μόνωσης: Το σύστημα μόνωσης του μέλλοντος

Το σύστημα μόνωσης του μέλλοντοςΜόνωση με μεγάλα πάχη θερμομονωτικού υλικού για την κατασκευή λιγότερο ενεργοβόρων ακτίνων με μεγαλύτερη θερμική άνεση και αυξημένη φροντίδα για το περιβάλλον.


Το σύστημα αυτό θερμοπρόσοψης μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη σπιτιών με πολύ χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και – γιατί όχι; - σε παθητικά σπίτια. Το πιο σημαντικό στοιχείο του συστήματος είναι τα μεγάλα πάχη πολυστερίνης: 15-30cm. με σωστή τοποθέτηση οι θερμικές απώλειες από ταράτσα, τοίχους, εδαφόπλακες κλπ. μπορούν να περιοριστούν στο ελάχιστο.

 

Γιατί η θερμομόνωση των τοίχων και της ταράτσας αποτελούν πρώτιστη προτεραιότητα?

 

Διότι ανεπαρκής θερμομόνωση στα μέρη αυτά είναι υπεύθυνη για το 70% των συνολικών θερμικών απωλειών. Η αυξημένη θερμομόνωση έχει μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στα μέρη αυτά.


Όμορφη αισθητικά πρόσοψη και αυξημένη θερμική άνεση στο εσωτερικό


Η πρόσοψη σχεδιάστηκε επαγγελματικώς θερμομόνωση αποτελεί καθοριστικό στοιχείο της αισθητικής αξίας του σπιτιού, την ίδια στιγμή είναι το πιο σημαντικό εργαλείο της εξοικονόμησης ενέργειας. Ιδανικά, η μόνωση που έχει γίνει χωρίς γέφυρες θερμότητας παρέχει ένα πρότυπο, ευχάριστη θερμοκρασία και ένα υγιέστερο περιβάλλον. (σχέδιο και μούχλα απαλλασσόμενες εγκαταστάσεις) *

* τέλεια μόνωση και μεγαλύτερη άνεση είναι απαραίτητα στοιχεία της υψηλής ποιότητας παράθυρα και σύστημα εξαερισμού.

 

Συνιστούμε την παθητική μόνωση ένθερμα!


Το διπλάσιό της πάχος δεν σημαίνει και διπλάσιο κόστος μιας και η συνεισφορά της στο τελικό κόστος είναι μικρή. Όλα τα άλλα στοιχεία του κόστους και κυρίως τα εργατικά παραμένουν σταθερά, οπότε συμφέρει σαφώς να πηγαίνουμε σε μεγαλύτερα πάχη.

 

Σκεφθείτε το μέλλον

 

Σκεφτείτε για το μέλλον!

Θέλετε να μειώσετε στο ελάχιστο την ενεργειακή σας κατανάλωση αλλά βρίσκετε τον μηχανολογικό εξοπλισμό για τα παθητικά σπίτια ιδιαίτερα ακριβό;
Ξεκινήστε με μια παθητική μόνωση και όποτε μπορείτε στο μέλλον, προσθέτετε τον ανάλογο εξοπλισμό. Σήμερα μια παθητική μόνωση είναι απόλυτα προσιτή σε όλους.

 


Είναι μια απόλυτα ασφαλής επένδυση

 

Δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα για την αύξηση του κόστους των καυσίμων. Αλλά μπορεί με την κατάλληλη μόνωση να έχει μείωση του κόστους των καυσίμων για θέρμανση ή κλιματισμό έως και 85%.Μέθοδος κατασκευής που σέβεται το περιβάλλον


Κτίρια με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με εκπομπές αερίων. Εφαρμόστε, λοιπόν, σαν μια πράξη αυξημένης περιβαλλοντικής συνείδησης τα παθητικά συστήματα μόνωσης Macon – Masterplast που δείχνουν τον δρόμο προς το μέλλον.

 


Γιατί αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσετε παθητική μόνωση?


- Η μόνωση των όψεων και της ταράτσας οδηγεί σε μείωση των θερμικών απωλειών κατά 70%.
- Η παθητική μόνωση (μεγάλα πάχη μόνωσης) δεν κοστίζει πολύ, γιατί αποτελεί κοστολογικά ένα μικρό μόνο μέρος του συστήματος.
- Ένα καλά μονωμένο σπίτι μπορεί στο μέλλον να μετατραπεί σε παθητικό σπίτι ρίχνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος των καυσίμων.